Šport
61 ogledov

Cristiano: Ko vidim Messija v solzah ...

Cristiano Ronaldo trening Portugalska Euro 2016 EPA
Zvezdnik Reala upa, da se bo njegov večni rival vrnil v reprezentančni dres.

Reprezentanca Portugalske bo v četrtek zvečer proti Poljski igrala prvi četrtfinale Eura 2016, glavno orožje moštva s Pirenejskega polotoka bo Cristiano Ronaldo.

Medtem je Leo Messi v noči na ponedeljek s svojo Argentino izgubil finale južnoameriškega prvenstva proti Čilu (po streljanju enajstmetrovk), kar je bil za zvezdnika Barcelone že četrti finalni poraz v reprezentančni karieri (trikrat na Copi, enkrat na SP).

Po porazu je Messi napovedal slovo od državnega dresa, čeprav šteje šele 29 let, na in ob igrišču pa so ga v težkih trenutkih večkrat premagale solze, ki so ganile njegove navijače.

"Ni vajen porazov"

"Messi je sprejel težko odločitev, toda ljudje se morajo sprijazniti, da je to njegova izbira. Tako se je odločil, ker ni vajen porazov in razočaranja, ni navajen, da je drugi," je svoje mnenje o zadevi ob novinarskem vprašanju predstavil Ronaldo, ki se pripravlja na srečanje s Poljsko.

"Seveda vas to, da zgrešite enajstmetrovko (kar se je Messiju zgodilo v finalu, op. a.), ne naredi za slabega igralca. Ko vidim Lea v solzah, mi je težko. Upam, da se bo vrnil (v reprezentanco, op. a.), ker ga ekipa in država potrebujeta," je dodal Ronaldo.

Messi je z Barcelono osvojil vse, kar se da osvojiti, medtem ko je na reprezentančnem področju ostal brez celinskega ali svetovnega naslova. In če svoje odločitve ne bo spremenil, potem bo pri tem tudi ostalo. 

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.