Šport
4946 ogledov

Konec ere za Rogliča in Co.: "Bili smo popoln par"

primož roglič Profimedia
Moštvo Primoža Rogliča je tudi uradno potrdilo veliko novost za prihajajočo sezono.

Nizozemska ekipa Jumbo-Visma, katere član je aktualni slovenski športnik leta Primož Roglič, je po šestih letih končala sodelovanje s proizvajalcem koles Bianchi.

V novi sezono bodo Roglič in druščina tekmovali s kolesi znamke Cervelo. 

Jumbo-Visma se je ob tej priložnost odločila za dražbo Bianchijevih koles, s katerimi so njeni člani, vključno z Rogličem, Woutom van Aertom in Seppom Kussom, pisali kolesarsko zgodovino.

Primož Roglič rumena majica TdF Neosvojeni lovoriki Šport Roglič razkril načrt za prihajajočo sezono ter kateri dve dirki bosta vrhunec

V ponudbi so se med drugim znašli Rogličev Oltre XR4, Van Aertov Aquila TT bike, and Kussov črni Oltre XR4.

Ob nastanku tega prispevka je najvišja ponudba za Rogličevega Bianchija, s katerim se je polastil rdeče majice na dirki po Španiji, znašala 7000 evrov.

"Bianchi in Team Jumbo-Visma imata dolgo skupno zgodovino. Bili smo popoln par. Razvijali smo kolesa in predstavljali nove obraze. Medtem so bili naši rezultati vse boljši in boljši. Napredovali smo iz leta v leto. Skupaj smo postali ena najboljših kolesarskih ekip na svetu."

"Neprestane inovacije so služile našim kolesarjem, ki so z Bianchijem zmagovali širom sveta. V vseh teh let se je nabralo kar nekaj zgodb, ki kljubujejo naši domišljilji. Te zgodbe so del kolesarske zgodovine," je na uradni spletni strani zapisalo Rogličevo moštvo.

Tadej Pogačar vs Primož Roglič Odprl dušo Šport Pogačar o Primožu, navijanju Slovenije za Rogliča ter zakaj zmaga ni bila sladka

"Prišel je čas, da ta kolesa dobijo nove lastnike. S tem bodo dobila priložnost, da spišejo nove zgodbe. Vaš prispevek bo pripomogel k razvoju kolesarstva in mladih talentov," so dodali.

"Od našega partnerja smo se želeli posloviti na način, ki bo primeren našemu sodelovanju. Zgodbe, ki smo jih ustvarili z Bianchijem, nam veliko pomenijo. To želimo poudariti z našo kampanjo. Na ta način jim želimo povedati: najlepša hvala!"

direktor ekipe Richard Plugge

Komentarjev 1
  • corlaydrug 05:31 20.december 2020.

    www︎.︎tweom︆.︆com - oddličen prrojekt za odrrasle, ki želijo najti partnerja za sseks