Šport
38 ogledov

Diplomatski odgovor na obtožbe

serena williams Reuters
Američanka Serena Williams se je odzvala na obtožbe rojakinje Sloane Stephens, ki je razkrila, da se je njun odnos po obračunu na OP Avstralije močno ohladil. Prva igralka sveta se ni pustila sprovocirati in je odgovorila na najboljši možni način - mirno in spoštljivo.

Mlada ameriška tenisačica Sloane Stephens je razkrila, da se je njen odnos s Sereno Williams po obračunu na OP Avstralije, ki ga je dobila mlajša izmed obeh Američank, močno ohladil. Še več, Serena naj bi mlajšo rojakinjo celo ignorirala, prav tako pa ji je prenehala slediti na socialnem omrežju Twitter.

Besede Stephenosove so hitro obkrožile svet, izjave 20-letne tenisačice pa so prišle na uho tudi Sereni. Američanka se je odločila za diplomatski komentar. ''Kaj pa vem. Nimam veliko povedati o tem. Jaz sem velika navijačica Sloane Stephens in vedno sem bila. Vedno sem govorila, da je lahko najboljša na svetu. Še naprej bom tako verjela in navijala zanjo. Njej in vsem ostalim, še posebej tistim iz Amerike, želim vse najboljše. Ni veliko ameriških tenisačic, zato je vedno lepo, kadar gre mlajšim tako dobro,'' je povedal Williamsova.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.