Šport
12 ogledov

Djoković brez polfinala v Londonu

tomaš berdych EPA
Novaku Djokoviću je spodeletela uvrstitev v polfinale teniškega mastersa v Londonu. Potem ko je izgubil proti rojaku Janku Tipsareviću, mu ni šel na roko poraz Davida Ferrerja proti Tomašu Berdychu.

Srbski teniški igralec Novak Djoković je ostal brez zaključnih bojev na mastersu v Londonu. Potem ko je v prvem petkovem dvoboju skupine A izgubil proti rojaku Janku Tipsareviću s 3:6, 6:3 in 6:3, je moral čakati na razplet drugega večernega dvoboja med Čehom Tomašem Berdychom in Špancem Davidom Ferrerjem, kjer si je polfinale priigral Čeh.

Berdych je s 3:6, 7:5 in 6:1 ugnal Španca Ferrerja, ki je imel nastop v polfinalu že zagotovljen. Čeh se je tako v polfinalu pridružil Ferrerju ter Švicarju Rogerju Federerju in Francozu Jo-Wilfriedu Tsongaju, ki sta v polfinale napredovala iz skupine B. Zanimivo je, da je Tipsarević na turnirju igral kot zamenjava za Britanca Andyja Murraja, ki se je zaradi poškodbe poslovil po enem odigranem dvoboju. Polfinalna para, ta bo na sporedu danes, sta Ferrer - Federer in Berdych - Tsonga.

Zaključni turnir v Londonu, skupina A:

Janko Tipsarević (Srb) : Novak Djoković (Srb) 3:6, 6:3, 6:3
Tomaš Berdych (Češ) : David Ferrer (Špa) 3:6, 7:5, 6:1

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.