Šport
28 ogledov

"Do prejetega gola brez napake"

Aleš Mertelj Gregor Katič
Nogometaši Maribora so bili razočarani zaradi konca evropske sezone, a zadovoljni z opravljenim v jesenskih mesecih.

"Čestitke celotni ekipi za prikazano. V prvem polačsu smo imeli priložnosti, a nismo zadeli, nato pa se igra ni razvila po naših željah. Želeli smo zmago, ki je nismo dosegli, a vseeno smo lahko zadovoljni z opravljenim v letošnji evropski sezoni," je po srečanju dejal Aleš Mertelj, ki je odigral celotno tekmo proti nogometašem iz Gelsenkirchna.

Eden boljših posameznikov v vrstah Maribora je bil Damjan Bohar. "V tekmo smo krenili zelo dobro in do prejetega zadetka praktično nismo naredili nobene napake. To je bila naša edina napaka, a to je Liga prvakov, kjer si takoj kaznovan, na žalost je bilo tako tudi v našem primeru," je po porazu dejal hitri Prekmurec.

"Moramo biti zadovoljni"

Bohar se je po poškodbi Petra Stojanovića preselil na desni bok in tudi tam solidno opravil svojo nalogo, čeprav je vajen bolj ofenzivne vloge. "Mislim, da Schalke ni bil boljši, mi smo dobro stali na igrišču, imeli smo nekaj priložnosti in polpriložnosti, a na žalost sreča ni bila na naši strani. Kljub vsemu mislim, da je bila tekma z naše strani dobra," je ocenil nekdanji igralec Mure.

"Seveda ostaja grenak priokus, a se je treba zavedati, da je bila to že naša 35. tekma od začetka sezone. Vse smo odigrali na zelo visokem nivoju, kar pomeni, a smo dobro pripravljeni, tudi proti Schalkeju to ni prišlo do izraza. A kaj hočemo? Tam smo jim vzeli točko, doma nam ni uspelo, a moramo vseeno biti zadovoljni," je zaključil Bohar, ki je v Nemčiji knapom zabil zadetek.

Komentarjev 1
  • Žurnalček 11:44 11.december 2014.

    Men ni žal da so zgubil , kajti poln kufer imam bedakov , ki jim je fuzbal najvažnejša stvar . Občina jim pa pred bankrotom !