Šport
28262 ogledov

Đokoviću je bilo nerodno, komentator: "Videl sem že marsikaj, toda tole..."

Profimedia
Tudi najboljšim se zgodi.

Nekdanja številka ena Novak Đoković se je v Tel Avivu udeležil prvega ATP turnirja po zmagi na Wimbledonu. Đokoviću je bila zaradi necepljenosti onemogočena udeležba tako na obeh mastersih v Severni Ameriki kot tudi na zadnjem grand slamu sezone za OP ZDA. 

Srbski teniški zvezdnik, ki je v prejšnji teden v Londonu prisostvoval upokojitvi Rogerja Federerja, na turnirju v Izraelu ne kaže znakov zarjavelosti, saj se je do polfinala prebil brez izgubljenega niza.

 | Avtor: Profimedia Profimedia
V četrtfinalu je 35-letnik s 7:6, 6:3 ugnal Kanadčana Vaseka Pospisila, gledalci pa so bili med obračunom priča komični situaciji. Đoković je po osmi igri drugega niza, potem ko je Pospisilu odvzel servis za vodstvo s 5:3, odšel na odmor, čeprav bi moral servirati za zmago. S svojega sedeža je nato pobiralcem žog sugeriral, naj žogice spravijo na drugo stran igrišča, kjer naj bi nadaljeval dvoboj.

Nekdanji prvi igralec sveta, ki ima pod pasom več kot 1200 profesionalnih obračunov, je očitno pozabil na rezultat, še bolj zanimivo pa je, kako dolgo je trajalo, da je spoznal svojo zmoto.

"Videl sem že marsikaj, toda tole je pa res absurdno," je nenavaden prizor pospremil komentator. "Že dolgo ni igral," je v smehu pripomnila njegova sogovornica. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice