Šport
73 ogledov

Dolgo odsotni Nadal napovedal datum vrnitve

nadal Epa
Petintridesetletni Majorčan je nazadnje igral na turnirju v Washingtonu.

Španski teniški zvezdnik Rafael Nadal je napovedal, da se bo najverjetneje vrnil na igrišča decembra v Abu Dabiju, računa pa tudi na nastop na prvem turnirju velike četverice januarja v Avstraliji, poroča francoska tiskovna agencija AFP.

"Moj načrt je, da bi igral decembra v Abu Dabiju, potem še na enem pripravljalnem turnirju v Avstraliji in na Australian Opnu. Trdo delam, upam, da bom to lahko uresničil," je danes na sponzorskem dogodku v Parizu pojasnil Nadal.

Petintridesetletni Nadal, dvajsetkratni zmagovalec turnirjev za veliki slam, je po izpadu v polfinalu Roland Garrosa, kjer ga je izločil Srb Novak Đoković, igral le še na turnirju v Washingtonu. Nato ni več tekmoval in je izpustil tako Wimbledon kot New York, pa tudi olimpijske igre v Tokiu. Trenirati je spet začel šele sredi oktobra.

"Ne vem natančno, kdaj se bom vrnil. Vsekakor pa bi bil rad pripravljen za Abu Dabi ter potem seveda za začetek nove sezone. Treniram, vse bolje se počutim in vrnil sem se," je še dejal Španec.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice