Šport
21 ogledov

Drogba izgubljen za pol leta, Rémy nova tarča

Didier Drogba Chelsea EPA
Izkušeni napadalec Chelseaja si je resno poškodoval gleženj in bo z igrišč odstoten celotno jesen.

Londonski Chelsea je v nedeljo igral prijateljsko tekmo proti Ferencvarošu v Budimpešti in jo tudi dobil (2:1), toda José Mourinho madžarske prestolnice vseeno ni zapuščal prešerne volje.

Domači so povedli sredi prvega polčasa z golom Zoltana Gere, kmalu zatem pa je Didier Drogba nerodno pristal po zračnem dvoboju in obležal na tleh. Po pomoči zdravniške ekipe Chelseaja je nato skušal nadaljevati z igro, vendar so bile bolečine prehude in popularni "Didi" je odšepal z zelenice. Londončani so tekmo dobili z goloma Ramiresa in Cesca Fàbregasa

Moujeva nova želja je Rémy

Poškodba Drogbaja naj bi bila hujše narave, strelec odločilne enajstmetrovke v finalu Lige prvakov leta 2012 bo namreč moral počivati vsaj štiri mesece, lahko pa bi se zgodilo, da bo manjkal tudi pol leta. Portugalski strateg je v konici napada tako ostal le z Diegom Costo in Fernandom Torresom, potem ko je postalo jasno, da bo Romelu Lukaku kariero nadaljeval pri Evertonu, Samuel Eto'o pa je že zapustil klub in še išče novega delodajalca. 

Z Otoka že prihajajo govorice, da se je Mourinho podal v lov za novo okrepitvijo. Londončani naj bi tako že povprašali za ceno Loïca Rémyja. Napadalec Queens Park Rangersov, ki je lani kot posojen nogometaš zabijal za Newcastle, je bil pred tedni že na pragu prestopa k Liverpoolu, vendar je dogovor padel v vodo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.