Šport
247 ogledov

Dvorano po hudem neurju zalila voda

Rogers Place Edmonton poplava PrtSc
Ekipe zahodne konference bodo v Edmonton pripotovale predvidoma 26. julija, medtem ko se bo liga nadaljevala 1. avgusta.

Eno izmed dveh dvoran, predvidenih za nadaljevanje severnoameriške hokejske lige NHL, Rogers Place v Edmontonu, je med hudim neurjem v mestu v četrtek zvečer zalila voda. A kot poroča ameriške športna mreža ESPN, naj to ne bi vplivalo na nadaljevanje prvenstva.

pittsburgh penguins Podpisan dogovor Šport Nadaljevanje NHL sezone, udeležba neobvezna

Upravljavci dvorane so sporočili, da še ocenjujejo nastalo škodo, a da za zdaj verjamejo, da to ne bo vplivalo na priprave in bodo kot gostiteljsko mesto do roka pripravljeni na vrnitev lige NHL.

Ekipe zahodne konference bodo v Edmonton pripotovale predvidoma 26. julija, medtem ko se bo liga nadaljevala 1. avgusta. Edmonton bo gostil tudi konferenčna finala in končni boj za Stanleyjev pokal. Ekipe vzhodne konference bodo pred tem igrale v Torontu.

Rogers Place Edmonton | Avtor: Profimedia Profimedia

Med favoriti za nadaljevanje lige v mehurčku je bil tudi Las Vegas, a se je vodstvo NHL odločilo za kanadski mesti, saj je tam epidemiološka slika glede novega koronavirusa veliko boljša kot v ZDA.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice