Šport
6193 ogledov

EHF za konec še enkrat več zamižal ob kraji Slovenije

veselin vujović Epa
Glede na zaključne besede šefa Evropske rokometne zveze (EHF) Michael Wiedererja je bilo EP na Hrvaškem popolno. Na Slovenijo in vse sodniške kraje je ignorantsko pozabil.

Šef Evropske rokometne zveze (EHF) Michael Wiederer je ocenil evropsko prvenstvo v rokometu, ki se v nedeljo s finalom med Švedsko in Španijo končuje v Zagrebu. 

veselin vujović Dobili opravičilo Šport Hrvati ogorčeni nad Vujovićem: "To je sramota, šel je predaleč!"

"Lahko zaključimo, da smo videli entuziazem organizatorjev in profesionalni pristop vseh tistih, ki so delali na tem, da bo Evropsko prvenstvo v rokometu uspešno," je na zaključni konferenci EP 2018 povedal predsednik EHF.

rokomet evropsko prvenstvo 2018 Spletni hit Šport Vujovićev protest ima simboličen pomen

"Bil sem v vseh štirih dvoranah in videl navijače iz vseh držav. Medijska pokritost je bila dobra, evropski rokomet pa je bil zares dostojno predstavljen svetu. Na tem tekmovanju na Hrvaškem sem videl napredek rokometa, to pa dokazujejo tudi uspehi reprezentanc, ki niso bile med favoriti. To je bilo hkrati tudi zadnje evropsko prvenstvo s 16 reprezentancami, saj bo že na naslednjem nastopilo 24 ekip. Na Hrvaškem smo bili priča kakovosti rokometa, zato bo na naslednjem prvenstvu večje število ekip," še pravi šef EHF, ki se ni obregnil nad sodnike, nad katerimi so se pritoževale številne ekipe, celo domačini, najbolj pa Slovenija, ki so jo delivci pravice okradli tako na tekmi proti Makedoniji, še bolj pa proti Nemcem.

Michael Wiederer | Avtor: EPA EPA

Veselin Vujović EP 2018 Video Šport Vujović ni izbiral besed, a kdo bi mu zameril?

To, da je EHF razmeroma smešna organizacija, ki sprejema precej smešne odločitve, to, da smo na tem prvenstvu videli delegiranje nesposobnih sodnikov, nedosledno uporabo videotehnologije in lahkomiselno poigravanje s pomenom tekme za peto mesto in posledično merili za uvrstitev na SP 2019, so dejstva, ki jih je Wiederer na zadnjem govoru ignorantsko spregledal, ni pa jih spregledal naš novinar in komentator David Buovski, ki je vse nesmiselnosti EHF strnil v komentarju EP v rokometu.

Veselin Vujović Ostro nad EHF Šport Lapajne: Če bi imeli čisto vest, bi Vujovića kaznovali
Komentarjev 1