Šport
8191 ogledov

Ena največjih teniških zvezdnic sveta: "Đoković? Jokica!"

Eugenie Bouchard Instagram
Še enkrat se je izkazalo, da Novak Đoković ni najbolj priljubljen med svojimi teniškimi kolegi in kolegicami.

Ena najbolj znanih ter pri moškem delu občinstva najbolj priljubljenih teniških igralk, Eugenie Bouchard, je za Twitter profil Tennis Channel International posnela kratki video, v katerem je igrala igro asociacij.

Vse skupaj bi morala biti nedolžna zabava, preko katere bi nekoliko bolje spoznali nekdaj peto igralko sveta, ki trenutno zaseda komaj 133. mesto na WTA lestvici, a vprašanje, kako zabavno se je vse skupaj zdelo ekipi Novaka Đokovića.

Novak Đoković | Avtor: Profimedia Profimedia

V igri, v kateri moraš izreči besedo, ki ti ob ponujeni besedi prva pade na pamet, je namreč Genie povezala srbskega teniškega zvezdnika z besedo "jokica".

Teniška igralka, katera v zadnjih letih dosti bolj navdušuje s svojo postavo in različnimi vročimi fotografijami, kot pa nastopi na igriščih, je sicer v igri asociacij morala s prvim pojmom, ki se ga spomni, povezati kar nekaj imen teniških zvezdnikov in zagotovo je bila najbolj odmevna prav asociacija na ime Đokovića.

Nekdanja finalistka največjega izmed turnirjev za grand slam, Wimbledona, je tako besedo "Federer" povezala z imenom "Roger", "Nadala" z besedo "pošast", "Bencicevo" z "zlato olimpijsko medaljo", "Cicipasa" z njegovo "grško" narodnostjo ter seveda "Đokovića" z besedo "jokica".

Tako da kljub temu, da je šlo zgolj za nedolžno spletno igrico, se je še enkrat videlo, kako je Đoković zapisan pri teniški karavani in kaj si velik del njegovih teniških kolegov zadnje čase resnično misli o njem.

Komentarjev 3
  • 6f1b94e68b7476ec86825e5e432c820a2a4318dc 14:55 26.avgust 2021.

    Če zaradi svoje nacionalnosti nisi priljubljen v ZDA,GB in GER,še ne pomeni svetovne nepriljubljenosti.Zakaj ne povprašate Kitajcev,Indijcev,Arabskih držav,Rusov.....kaj si mislijo o Noletu?

  • Peter Borko 14:34 26.avgust 2021.

    Who the fuck is Bouchard?

  • dani5 14:30 26.avgust 2021.

    Butast naslov, dajte kaj bolj pametnega napisati.

Sorodne novice