Šport
20 ogledov

Ena vstopnica za tri Olimpije

olimpija austria evropska liga stožice green dragons Anže Petkovšek
Od jeseni naprej utegne biti vstopnica za tekme hokejistov, košarkarjev in nogometašev Olimpije združena v eno, s čimer želijo ljubljanski športni kolektivi povečati obisk domačih tekem.

"Zamisel je naša, pogovore s hokejisti in košarkarji pa smo že začeli,“ nam je dejal direktor nogometašev Olimpije Sanel Konjević. Športni direktor kluba, ki gostuje na stadionu Stožice Mile Ačimović nam je pojasnil, da želijo s to potezo navijaču, ki v dvorani ali na stadionu spremlja vse tri Olimpijine ekipe omogočiti, da si tekme ogleda ceneje.

Konjević za zurnal24.si pojasnjuje, da končni koncept še ni izdelan in da se trenutno nahajajo v fazi pogajanj. Za zdaj ni jasno, ali bo šlo za sezonsko vstopnico, zgolj vstopnice za slovenske lige, ali tudi za evropske tekme, poudarja pa, da bodo navijačem, ki bi si želeli ogledati zgolj tekme nogometašev Olimpije, še vedno omogočili nakup zgolj za ta šport.

Zamisel je, da naj bi navijačem v dvoranah, oziroma na stadionu ponudili določen sektor, ki bi bil namenjen zgolj tistim, ki bi kupili skupinsko vstopnico, ali bo ta vezana na letno članarino, pa ostaja stvar pogajanj.

Več bo znanega po koncu sezone, saj so hokejisti Olimpije v zaključni fazi tekem v ligi Ebel, če bodo trije klubi našli skupen jezik in se bo skupna vstopnica med navijači prijela, pa jo bo moč v naslednjih letih nadgrajevati še z obiskom rokometnih tekem, ali pa odbojkarjev ACH Volleyja, za konec pojasnjuje Konjević.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.