Šport > Slovenija poka od ponosa
7319 ogledov

Letalo je na tleh, junaki so doma!

Evropski prvaki so pristali v Ljubljani!
sprejem zlatih košarkarjev Veličasten sprejem Šport Dragić razkril, zakaj so se v Slovenijo vrnili brez table

Zlati slovenski košarkarji so se manj kot 24 ur po zmagi na EuroBasketu 2017 vrnili v domovino. Letalo je okoli 19. ure pristalo na ljubljanskem letališču, kjer je slovenske junake pričakala truma navijačev.

Ti so se v lepem številu zbirali tudi na prizorišču uradnega sprejema (ob 20.00) na Kongresnem trgu v Ljubljani.

Letalo so z značilnim častnim protokolom, kakršnega so doslej navijači lahko spremljali le pri zlatih uspehih tujih reprezentanc, prvi sprejeli gasilci na letališču, ki so pripravili špalir s curki vode. Kljub slabšemu vremenu se je na letališču Jožeta Pučnika zbralo lepo število najbolj zagrizenih navijačev.

pokal dragić brnik | Avtor: Print screen Print screen
Prvi so z letala izstopil selektor Igor Kokošov in preostali člane strokovnega kadra, nato so prišli na vrsto igralci.

Kapetan Goran Dragić je v rokah prinesel pokal, ki ga je ponosno pokazal navijačem. Ti so ga nagradili z bučnim aplavzom.

Kljub dobremu vzdušju se je košarkarjem takoj po pristanku v Sloveniji mudilo naprej, saj jih je čakal še sprejem na Kongresnem trgu v Ljubljani, kjer jih bo pričakala več tisoč glava množica.

Komentarjev 2
  • PeraJJ 15:11 19.september 2017.

    Če ste pravi ljubitelj košarke, morate to preveriti ... !!! https://mybasketteam.com/sl

  • zverko 07:19 19.september 2017.

    Vceraj sem vidu ogromno mnozico ljudi v ljubljani z slovenskimi zastavami sam kaj ko so ovce prisle proslavljati.danes pa otroci nimajo za solsko malico in ssolske potrebscine zbiramo zamaske za otroski invalidski voziček oprana miljarda kraje pri t6 minimalna placa ...prikaži veča 613e. Tudi to je slovenija bebebe ovce

Sorodne novice