Šport
17501 ogledov

"Vprašal me je, če gremo na Vuelto s Primožem ... morali bi videti njegov izraz"

Patrick Lefevere Profimedia Patrick Lefevere
Šef Remca Evenepoela ni bil vesel novice o nastopu Jonasa Vingegaarda na dirki po Španiji.

Remco Evenepeol (Soudal Quick-Step) bo imel hudo konkurenco na poti do ubranitve naslova na dirki po Španiji. Jumbo-Visma bo namreč poleg trikratnega zmagovalca Primoža Rogliča v ogenj poslala tudi izjemnega Jonasa Vingegaarda, ki se na Vuelto podaja na krilih velike zmage v Franciji.

Novica o nastopu Vingegaarda je bila veliko presenečenje tako za organizatorje dirke kot za šefa konkurenčnega moštva Soudal Quick-Step Patricka Lefevereja.

Slednji je informacijo prejel neposredno iz ust generalnega direktorja Jumbo-Visme Richarda Pluggeja, ki je ob tem neznansko užival. Šefa konkurenčnih moštev sta se pogovarjala prek videoklica, ko je tema pogovora nanesla na Vuelto.

"Vprašal me je, če gremo na Vuelto samo s Primožem. Povedal sem mu, da bo tekmoval tudi Jonas. Morali bi ga videti, njegov izraz je bil neprecenljiv," se je nad reakcijo Lefevereja naslajal Plugge. "Že trikrat smo osvojili Vuelto samo s Primožem. Tudi Jonas je eden izmed favoritov, tako da gremo zagotovo po zmago," je dodal šef Jumbo-Visme.

Vingegaard Roglič Spopad velikanov Šport Vingegaard o dvoboju z Rogličem: "Če bo zmagal Primož, bom ..."

Plugge Vingegaard | Avtor: Profimedia Profimedia

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 1
  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 14:35 27.julij 2023.

    Kolesarstvo je postalo preveč zakompliciran šport. Če so naši dobri ga je pa fajn gledat.