Šport
66 ogledov

Glasujte za naslovnico s Kopitarjem

Pavelski, Kopitar, NHL17 Nhl.com
Pri podjetju računalniških iger EA Sports že pospešeno delajo na izgledu NHL17, kateri igralec pa bo na produktu pa bodo odločili navijači.

Med izbranimi hokejisti se je znašel tudi slovenski as Anže Kopitar. "Vesel sem, da sem del kampanje za izbor naslovnice," je na twitterju sicer zapisal prvi mož Kraljev iz Los Angelesa, ki sem jim v tej sezoni sicer ni uspelo prebiti v drugi krog končnice.

Za naslovnico se poleg Kopitarja poteguje še sedem hokejistov. Osmerica je v prvem krogu glasovanja, ta bo trajal do 2. maja, razdeljena na štiri pare, slovenski as pa se za napredovanje meri z Joejem Pavelskim iz ekipe San Jose Sharks, ki se mu tako lahko vsaj malce maščuje za poraz v končnici.

Glasujte tu! (glasujete lahko večkrat, možno pa je glasovati tudi preko twitterja, za Kopitarja morate uporabiti hastag #NHL17Kopitar)

Ostali pari v prvem krogu so Aleksander Barkov (Florida Panthers) - Jamie Benn (Dallas Stars), Connor McDavid (Edmonton Oilers) - Jakub Voráček (Philadephia Flyers) in Vladimir Tarasenko (St. Louis Blues) - Victor Hedman (Tampa Bay Lightning).

Drugi krog glasovanja bo s polfinalisti potekal od 3. do 9. maja, tretji pa od 10. do 16. maja. Srečno Kopy!

Komentarjev 1
  • mp5 14:30 27.april 2016.

    Kopitaru?