Šport
17 ogledov

Hrvaški navijači Balotelliju vrgli banano

mario balotelli hrvaška banana
1/3
EPA
Mario Balotelli sovraži rasistične opazke. Kaj šele geste. Pred kratkim je zagrozil, da bo ubil tistega, ki bo predenj zasmehovalno vrgel banano. In ravno to se je zgodilo na tekmi s Hrvaško, ki jo verjetno čaka ostra kazen.

Hrvaški navijači so na četrtkovi tekmi nogometnega evropskega prvenstva na Poljskem in v Ukrajini med Hrvaško in Italijo (1:1) metali banane proti italijanskemu napadalcu Mariu Balotelliju, poroča francoska tiskovna agencija AFP.

Po enem izmed napadov Italije so z dela tribun, kjer so bili hrvaški navijači, priletele banane. V koncertu žvižgov, ki so spremljali praktično vsako italijansko akcijo, pa je bilo slišati tudi oponašanje opičjih glasov, ko je imel Balotelli žogo. Evropska nogometna zveza (Uefa) incident že preiskuje. Hrvaški navijači so prav tako med tekmo zažigali bakle, tako kot tudi na tekmi proti Irski, zaradi česar je Uefa že začela postopek proti hrvaški zvezi.

Komentarjev 3
  • dostvasmam 14:45 16.junij 2012.

    iz dneva v dan dokazujejo svojo kulturo. banane na nogometni tekmi, metanje kamnov na koncertu, žvižganje, kazanje sredincev. opice jap:)

  • trimix 20:27 15.junij 2012.

    primitivizem do maksimale...to dokazali tudi z zvizganjem Italjanski himni.......na hrvaskem se vedno enacijo ponosno nacionalno navijastvo s nacionalizmom , sovinizmom in rasizmom.....Si pa hkrati zal ne upam trdit , da bi se nasi kaj dosti lepse obnasali, ce bi ...prikaži več bila SLO na prvenstvu :-S

  • Lavdan 19:50 15.junij 2012.

    Tako je, če imajo majmuni presiti banan in jih potem razmetavajo.