Šport
819 ogledov

Huda poškodba, komaj so mu rešili nogo

Zach Miller
Ligo NFL je pretresla huda poškodba igralca.

Že prvi dan lige NBA se je izjemno hudo poškodoval eden zvezdnikov prestopnega roka Gordon Hayward, ki si je po slabih šestih minutah igranja za moštvo Boston Celtics hudo zlomil nogo, zdaj pa je nekaj podobnega v ligi NFL doživel še igralec ameriškega nogometa Zach Miller. Tight end Chicago Bears je nastradal pri lovljenju podaje.

Zanj je sezona končana, ameriški mediji pa poročajo, da bi se vse skupaj lahko končalo še precej slabše. Poškodovana je bila tudi arterija, zdravniki v New Orleansu pa so morali igralca takoj operirati, saj bi v nasprotnem primeru lahko izgubil nogo. Nadaljevanje kariere 33-letnika je zelo vprašljivo.

"Neverjetno je ujel mojo podajo, Zach je odigral odlično tekmo do te katastrofalne poškodbe," je dejal podajalec Medvedov Mitchell Trubisky. "To je strašna izguba za vse nas. Zach nas je pred vsako tekmo tako podžgal, vedno je znal najti prave besede, da smo izjemno motivirani stopili na teren," je dodal Tarik Cohen.

Nico Marley Šport Vnuk glasbene legende izjemen športnik

Sodniki kljub vsemu niso poznali usmiljenja, touchdowna niso priznali, New Orleans pa je tekmo dobil z 20:12.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.