Šport
20 ogledov

Ivano Balić na poti v Skopje?

ivano balić rokomet hrvaška london EPA
Makedonski rokometni prvak Metalurg Skopje, ko ga vodi dolgoletni hrvaški selektor Lino Červar, naj bi bil resno v igri za podpis Ivana Balića.

Po poročanju hrvaških medijev naj bi bil predsednik skopskega Metalurga, Minčo Jordanov, pripravljen odšteti kar 200 tisoč evrov letno v zameno za storitve hrvaškega organizatorja igre Ivana Balića.

Trener makedonskih prvakov, Lino Červar, ki se s svojo ekipo trenutno pripravlja za nastopanje v kvalifikacijah za Ligo prvakov, je na to temo povedal: "Pa kdo si ne bi želel v ekipi imeti Ivana Balića? A on seveda ne bo prišel igrat za kikiriki. Trenutno je kriza, niti sam ne vem, koliko denarja je v klubu, 200 tisoč evrov pa ni majhna vsota."

Bivši selektor "kavbojev" je na kratko pokomentiral tudi nastope Balića na nedavno končanih olimpijskih igrah. "V Londonu bi moral igrati več. Videlo se je, da se je pripravljen žrtvovati za ekipo, Goluža bi ga moral bolj izkoristiti. Bronasta medalja je sicer uspeh, a na olimpijske igre so odšli po zlato," je zaključil trener iz Umaga.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.