Šport
23 ogledov

Izjemna Dragića navdušila tudi Američane

Sport 03.09.2013 Zoran Dragic, Goran Dragic, trening slovenske kosarkarske repre Saša Despot
Učinkovita predstava Gorana in Zorana Dragića na včerajšnji tekmi proti Italiji odmeva tudi onkraj luže.

Na spletni strani moštva Phoenix Suns niso skoparili s hvalospevi na račun bratskega dvojca. “Naš branilec Goran Dragić in njegov brat Zoran sta bila praktično neustavljiv dvojec ob zmagi Slovenije proti Italiji. Bratska naveza je skupaj dosegla kar 37 točk in prispevala velik delež k zmagi Slovenije proti doslej še neporaženi Italiji,” so zapisali na spletni strani Sonc.

Končnica v znamenju Dragićev

“Oba levoroka branilca sta združila moči v odločilnih trenutkih in domači reprezentanci priskrbela pomembno zmago. Zoran je po Goranovem zgrešenem metu odlično skočil v napadu in dosegel pomembni točki za vodstvo Slovenije s štirimi točkami prednosti dobro minuto pred koncem tekme. Nato je Goran odlično prodrl pod koš in s polaganjem povišal prednost na šest točk, ob koncu pa je dodal še trojko,” so zaključek tekme opisali Američani.

Vodstvo Phoenixa pozorno spremlja vsak Gogijev nastop na EuroBasketu, veliko pozornosti pa namenjajo tudi Zokijevim igram: “Zoran je lani nastopil v poletni ligi v dresu Houston Rocketsov. Ima odličen občutek za skok v napadu. Zadel je pomembno trojko ob izteku napada in nekajkrat odlično stekel v protinapad, kjer je izkoriščal bratove podaje.”

Za konec so dodali: “Slovenija si želi osvojiti svojo prvo medaljo na evropskih prvenstvih.”

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.