Šport
29 ogledov

Kapetan Arsenala k Barceloni

Vermaelen Fuster Arsenal Olympiacos Olympiakos Liga prvakov EPA
Kapetan Arsenala Thomas Vermaelen naj bi se preselil k Barceloni. Posel naj bi bil dokončan že ta konec tedna.

Arsenal je sprejel ponudbo Barcelone, ki si želi v svoje vrste pripeljati belgijskega reprezentanta Thomasa Vermaelena. Za 28-letnega branilca, ki v minuli sezoni ni bil velikokrat član prve enajsterice pri topničarjih, bodo Katalonci odšteli okoli 15 milijonov funtov (18,8 milijona evrov).

Belgijec, ki je nezadovoljen z neigranjem pri Arsenalu, bo verjetno sprejel ponujeno pogodbo, nato pa ga čaka le še zdravniški pregled. Prestop naj bi bil zaključen že ta konec tedna. Vermaelen se je Arsenalu sicer pridružil leta 2009, ko je za 10 milijonov funtov prestopil iz Ajaxa. "Mora igrati. Vseskozi je imel izjemen odnos do kluba in ne nameravamo mu preprečiti prestopa, če bo dobil pravo priložnost," je o branilcu, ki je v minuli sezoni zbral 21 nastopov, dejal trener Arsenala Arsene Wenger

Za Vermaelna so se zanimali tudi pri Manchester Unitedu, a so od pogajanj odstopili, saj v nakup niso želeli vključiti prodajao katerega od svojih igralcev, kot so to želeli pri londonskem klubu. 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.