Šport
2962 ogledov

Katastrofa na igrišču, ob njem sramoten incident

Jonathan Allen Daron Payne Washington Football Team PrtSc
Na srečanju lige NFL je prišlo do nenavadnega incidenta. Blamaža proti rivalom je botrovala pretepu soigralcev.

Dallas Cowboys so v noči na ponedeljek po srednjeevropskem času popolnoma deklasirali divizijske rivale Washington Football Team (56:14) in potrdili uvrstitev v končnico. 

Kavboji so proti nekdanjim "rdečekožcem" hitro povedli z 21:0, v drugi četrtini pa držali zanesljivo prednost z 28:7. Takrat je na klopi Washingtona počilo.

Sporekla sta se obrambna linijska igralca Daron Payne in Jonathan Allen. Payne je po očitnem verbalnem konfliktu uperil prst v soigralčevo teme in ga rahlo dregnil, Allen pa je hitro reagiral, umaknil roko in Paynu podelil malce nedodelan udarec.

Payne in Allen sta že dolgo skupaj, saj sta bila soigralca že na univerzi Alabama. Po tekmi sta pojasnila incident, ki so ga ujele kamere.

Izzval polemiko Šport Zdravnik šokiral z izjavo o covidu-19

"Ali imate brate? Včasih se kregate, kajne?" je novinarjem razložil Payne. "Napačen kraj, napačen čas," je še dodal 24-letnik.

"Čustva so močna, stvari se zgodijo," je dejal 26-letni Allen. "Mislim, da ni treba biti raketni znanstvenik, da bi ugotovili, zakaj je prišlo do tega."

Trener Washingtona Ron Rivera ni želel zaostrovati okoliščin. "Pogovoril sem se z obema in kar se mene tiče, je stvar zaključena. Kar mi igralci povejo, ni stvar nikogar drugega," je medijem pojasnil izkušeni strateg.

Washington je v Dallasu zabeležil svoj deveti letošnji poraz in bo še petič zapored redni del končan z negativnim izkupičkom.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.