Šport
34 ogledov

Kavčič izpadel, Hercogova v sredo

hercog Reuters
Polona Hercog ni dočakala torkovega dvoboja. S Švedinjo Johanno Larsson se bo pomerila v sredo. Blaž Kavčič se je od Wimbledona poslovil v prvem kolu. Od njega boljši Nemec Tobias Kamke s 6:3, 7:6, 5:7 in 6:1.

Najboljša slovenska teniška igralka Polona Hercog, 58. igralka sveta, bo na igrišča Wimbledona prvič stopila šele v sredo. Njen dvoboj proti Švedinji Johani Larsson, 71. z ženske jakostne lestvice WTA, bo zaradi polnega urnika na zelenicah All England Cluba tako na sporedu šele tedaj.

Kavčiču trava ne ugaja

Potem ko je Grega Žemlja v ponedeljek postal prvi Slovenec, ki se mu je uspelo prebiti v drugo kolo Wimbledona, je drugi slovenski posameznik na letošnjem wimbledonskem turnirju Blaž Kavčič je izgubil dvoboj prvega kola proti Nemcu Tobiasu Kamkeju. Omenjeni dvoboj je v ponedeljek pri izidu 6:3, 7:6 (4) in 1:5 prekinil dež. V torek se je dvoboj nadaljeval, a je bil uspešnejši Nemec, ki je na koncu slavil s 6:3, 7:6 (4), 5:7 in 6:1.

Wimbledon, 1. kolo, ATP in WTA, slovenska nastopa:

Tobias Kamke (Nem) : Blaž Kavčič (Slo) 6:3, 7:6, 5:7, 6:1
Polona Hercog (Slo) - Johanna Larsson (Šve) - v sredo

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.