Šport
28 ogledov

Kljub Irene se OP ZDA začenja nemoteno

new york po irene Reuters
Nacionalni teniški center v New Yorku je po hurikanu Irene ostal nepoškodovan in tako se OP ZDA začenja po prvotnem načrtu – danes ob 11. uri po lokalnem oziroma ob 17. uri po srednjeevropskem času. Malo pred polnočjo bo na igrišče stopila Polona Hercog. Za uvrstitev v drugo kolo bo igrala z Bethanie Mattek.

Dež, oblaki, veter, ustavljen javni promet in odpovedane vse športne in kulturne prireditve … tako je bilo konec tedna v New Yorku. Zdaj je hurikan Irene prešel mesto in za ponedeljek je napovedano sončno vreme. Teniški center v Flushing Meadowsu je ostal nepoškodovan, niti ni pod vodo in tako se bo zadnji letošnji grand slam lahko začel nemoteno. Prvi dvoboji se začnejo ob 17. uri po srednjeevropskem času, prvi na osrednjem igrišču Arthur Ashe pa dve uri kasneje, ko bo domači adut in osmi nosilec Mardy Fish igral z Nemcem Tobiasom Kamkejem. Danes bodo v akciji tudi Rusinja Marija Šarapova, Američanka Venus Williams in petkratni zmagovalec iz Švice Roger Federer. Američanka Bethanie Mattek bo okrog polnoči igrala proti Poloni Hercog.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.