Šport
3507 ogledov

"Ko sem prevzel Slovenijo, me je pekla vest."

ljubomir vranješ Epa
Ljubomir Vranješ se je oddolžil slovenskemu rokometu.

Slovenski rokometaši so si z zmago nad Portugalci v tretji tekmi glavnega dela EP zagotovili najmanj peto mesto in s tem nastop v kvalifikacijah za olimpijske igre v Tokiu. S tem so izpolnili glavni cilj, ki so si ga zadali pred prvenstvom.

jure dolenec Zaskrbljujoče Šport Slovenski zvezdnik v bolečinah, v ekipi upajo na čudež

Slovenija, ki se bo po polfinlnem porazu s Španijo v tekmi za bron pomerila z Norveško, si je olimpijske kvalifikacije izborila pod vodstvom novega selektorja Ljubomirja Vranješa, ki se mu je po obračunu s Portugalsko odvalil kamen od srca.

Predvsem zato, ker ga je ob prevzemu funkcije še vedno pekla vest, da je kot selektor madžarske reprezentance (2017-2018) Sloveniji zaprl pot na SP 2019. 

Veselin Vujović Kvalifikacije SP Šport Zmaga Slovencev na Madžarskem, a ...

"Olimpijske kvalifikacije so bile eden naših glavnih cilje na letošnjem EP. Ko sem prevzel Slovenijo, me je pekla vest. Z Madžarsko sem jih izločil v kvalifikacijah za SP, zato se na olimpijske igre niso mogli kvalificirati prek svetovnega prvenstva. Lepo je, da sem jim na ta način to povrnil," je povedal Vranješ.

Sporen zaključek Šport Slovenci žrtev sodniške bojazljivosti, Vranješ hoče spremembe jure dolenec Zadnje dejanje Šport Na kocki več kot le bronasta medalja
Komentarjev 1
  • supreme 15:05 25.januar 2020.

    In spet smo zgubili prodi madzarom....ceprav bi jih naj bivsi selektor poznal v nulo