Šport > Kolesarstvo
1897 ogledov

Padla je odločitev, ali bo Pogačar nastopil tudi na Vuelti

Tadej Pogačar Profimedia
Prvi zvezdnik ekipe UAE Team Emirates bo do konca sezone ciljal na enodnevne klasike ter predvsem na Svetovno prvenstvo in ne bo nastopil na Vuelti.

Tadej Pogačar in njegovo moštvo UAE Team Emirates sta končala vsa ugibanja o Slovenčevem nastopu na letošnji Vuelti. Drugouvrščeni z minule Dirke po Franciji bo namreč izpustil špansko pentljo ter se do konca sezone posvetil enodnevnim klasikam in Svetovnemu prvenstvu v Avstraliji.

Dirka po Španiji je sicer bila na začetku leta označena na Tadejevem dirkalnem programu, medtem ko je športni direktor ekipe UAE Team Emirates Joxean Fernández Matxin še pred začetkom Toura potrdil, "da bo nastopil, če bo šlo vse po načrtih".

Tadej Pogačar | Avtor: Profimedia Profimedia

Tadej Pogačar | Avtor: Profimedia Profimedia

Pogačar naj bi se tako udeležil tudi izjemno prestižne dirke najvišjega ranga, Klasike San Sebastian, ki bo na sporedu 30. julija. Zatem naj bi si Pogačar vzel 4-tedenski premor in se vrnil na Veliki nagradi Plouaya v severni Franciji. Sledila bo selitev v Kanado na Veliko nagrado Quebeca in Veliko nagrado Montreala.

Po obisku Severne Amerike pa bo Pogačar nastopil še na zadnjem vrhuncu sezone, ko bo med 19. in 25. septembrom branil barve Slovenije na Svetovnem prvenstvu v Avstraliji. Sezono bo zaključil v Italiji z enodnevnima dirkama Giro dell'Emilia (1. oktober) in Tre Valli Varesine (4. oktober), preden bo na svoji zadnji dirki leta branil lansko zmago na slovitem kolesarskem spomeniku, Dirki po Lombardiji (8. oktober).

Primož Roglič Kolesarska legenda Šport Oglasil se tudi glavni kritik Jumbo-Visme in presenetil: "Roglič je ..." Tadej Pogačar Tour Šport Pogi zdaj v vlogi navijača, grd padec Slovenke Šov Šport Tako sta si Van Aert in Pogačar privoščila Vingegaarda Tadej Pogačar Komentar Šport Toura je konec, Primož in Tadej zdaj res dobro razmislita!
Komentarjev 3
  • Claudette_Soliz 14:30 26.julij 2022.

    Google je za vsak daan spletnega dela od doma plačal od 400 do 800 dolarjev. V prvem mesecu sem od Googlaa doma prejel 21.758 $ in 29.467 $ zadnje plače zaa 3 ure dela na dan...glej več informacij ........>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝐂𝐚𝐬𝐡𝐝𝐨𝐰.𝐂𝐨𝐦

  • Claudette_Soliz 14:27 26.julij 2022.

    Google je za vsak dan spletnega dela od doma plačal od 400 do 800 dolarjev. V prvem mesecu sem od Googla doma prejel 21.758 $ in 29.467 $ zadnje plače zaa 3 ure dela na dan...glej več informacij ........>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝐂𝐚𝐬𝐡𝐝𝐨𝐰.𝐂𝐨𝐦

  • Avatar Alana_Barnard
    Alana_Barnard 12:26 26.julij 2022.

    Najboljša ponudba ... Google je za vsa spletna dela od doma plačal 638 do 957 dolarjev na dan. Moja mlajša sestra je bila dva meseca brez dela, prejšnji mesec je bil njen ček 28537 dolarjev, tako da je delal doma ...prikaži več 3 ure dela na dan in zaslužil sčasoma lahko še večja ... Tako sem začel ................. >>>>>>>>>>>>>>>> www.ordcash.com

Sorodne novice