Šport
0 ogledov

Konec tedna bomo … smučali!

Najvišje ležeče smučišče sezone Žurnal Ski Cup 2011 ponuja odlično smuko na ne p Žurnal24 main
Ta konec tedna bo smučanje glavna tema tako v resničnem kot tudi v virtualnem svetu. Če vas bo pri ogledu tekem zamikalo, da bi se tudi sami preizkusili v veleslalomu, potem se nam pridružite na Kredarici!

Preizkušnja na Kredarici je na sporedu natanko čez teden dni, a virtualni smučarji se nanjo že pridno pripravljajo. Progo je do danes preizkusilo 95 virtualnih smučarjev, na vrhu lestvice pa je trenutno Jolica. Sledijo ji surbinho, slo owner in Simkefcb, a na treningu rezultati ne igrajo odločilne vloge. Nagrajence treninga bo namreč določil žreb, ki bo petim smučarjem prinesel sladke Mannerjeve pakete.

Smučarsko dogajanje lahko spremljate na naših športnih straneh, Žurnal Ski Cup 2011 pa tudi na Facebooku.

Trening bo torej trajal še sedem dni in svetujemo vam, da ga čim bolj izkoristite. Dobre rezultate in nagrade namreč prinese le intenziven trening, ne goljufanje, zato se s Kredarice spustite čim večkrat. Nagrade predzadnje tekme sezone Žurnal Ski Cup 2011 so zelo lepe, zato se sodelovanje resnično izplača. Na zaključni tekmi se boste potegovali za LCD-televizor znamke LG, Toperjev bon v vrednosti 200 evrov in windstopper norte. Ne pozabite pa tudi na dodatno nagrado, Philisov MP3-predvajalnik, ki ga bo prejel tisti, ki bo do 30. januarja igro Žurnal Ski Cup 2011 priporočil največ različnim prijateljem. Vabljeni na Kredarico!

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.