Šport
16 ogledov

Kopitar brez točke, Kraljem ena

Anže Kopitar Reuters
Hokejisti ekipe Los Angeles Kings so na domačem ledu izgubili z 1:2 proti moštvu Calgary Flames po izvajanju kazenskih strelov. Anže Kopitar tokrat ni dosegel točke.

Calgary je z zmago v Los Angelesu prekinil niz šestih zaporednih porazov na gostujočem ledu, zmaga pa je bila še zlasti sladka za trenerja kanadske ekipe Brenta Sutterja. Ta je svojo 200. trenersko zmago osvojil v dvoboju z bratom Darrylom, ki vodi Kralje.

Pri zadnjih se tokrat v statistiko ni vpisal Anže Kopitar, ki je na vrata tekmeca sprožil le en strel. Slovenski hokejist tako ostaja pri 43 točkah na 48 tekmah, trenutno pa je 17. strelec lige.

Na led so ponoči stopili tudi hokejisti Detroita, v dresu Red Wings pa tokrat Jan Muršak ni zaigral. Njegovi soigralci so sicer po kazenskih strelih s 3:2 v gosteh premagali Phoenix. Rdeča krila so s 63 točkami trenutno najuspešnejše moštvo lige. Le točko manj kot Detroit ima St. Louis, ki je z golom Alexa Pietrangela premagal Edmonton in že na 14. zaporedni domači tekmi prišel do točk, kar je rekord kluba.

Ostale tekme:

New York Rangers : Pittsburgh Penguins      	1:4
New Jersey Devils : Boston Bruins 1:4
Toronto Maple Leafs : Minnesota Wild 4:1
Philadelphia Flyers : New York Islanders 1:4
Columbus Blue Jackets : Nashville Predators 0:3
Winnipeg Jets : Buffalo Sabres 4:1
San Jose Sharks : Ottawa Senators 1:4

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.