Šport
21 ogledov

Kopitar ga je zabil še Hamburgu

Anže Kopitar Benjamin Kovač
Anže Kopitar je v majici NHL-moštva Los Angeles Kings znova popravil svoje številke, kar zadeva gole na pripravljalnih tekmah.

Hokejsko moštvo Kings iz Los Angelesa je na torkovi prijateljski tekmi premagalo nemški Hamburg Freezers s 5:4 (2:2, 2:1, 1:1), med strelce pa se je vpisal tudi Slovenec Anže Kopitar. Obračun v hamburški O2 World Areni si je ogledalo 10.152 gledalcev.

Za ameriško moštvo so gole dosegli Justin Williams (1), Alec Martinez (14), Anže Kopitar (33), Brad Richardson (40) in Ethan Moreau (44), za nemško pa Serge Aubin (13, 32), Kevin Schmidt (18.) in Brendan Brooks (60).

Severnoameriška hokejska liga NHL se bo začela v petek, Kopitarjevi Kralji pa bodo krstno tekmo igrali v Stockholmu. V švedski prestolnici se bodo pomerili z ekipo New York Rangers, dan kasneje pa jih v Berlinu čaka še obračun z moštvom Buffalo Sabres.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.