Šport > Košarka
1206 ogledov

Bodo Čančarjevi maščevali Dončića?

nikola jokić Epa
O drugem finalistu zahodne konference bo odločala sedma tekma.

Košarkarji Denver Nuggets, katerih član je tudi Slovenec Vlatko Čančar, a ga ni v ekipi za končnico severnoameriške lige NBA, so v polfinalu zahodne konference proti Los Angeles Clippers izsilili odločilno sedmo tekmo. Šesto tekmo v boju na štiri zmage so dobili s 111:98 in izid v zmagah poravnali na 3:3. Sedma tekma bo na sporedu v torek.

Nikola Jokić je k pomembni zmagi Denverja, ki je ob polčasu zaostajal za 16 točk, prispeval 34 točk, 14 skokov in sedem podaj, Jamal Murray je dodal 21 točk, Gary Harris 16, Michael Porter mlajši 13 in Monte Morris deset.

Zlata zrna bodo skušala postati prva ekipa v zgodovini NBA, ki je dvakrat zaporedoma v končnici nadoknadila zaostanek z 1:3 v zmagah in se prebila v naslednji krog.

marcus morris Spet udaril Šport Dončićev krvnik še naprej dela kraval: "On je pi*ka!"

Za LA Clippers, ki so v prvem krogu končnice izločili Dallas Mavericks Luke Dončića, je Paul George dosegel 33 točk, Kawhi Leonard 25 in Lou Williams 14.

Ekipa, ki se bo prebila v finale zahoda, se bo za veliki finale lige NBA pomerila z Los Angeles Lakers LeBrona Jamesa.

V finalu vzhodne konference pa bosta moči merili ekipi Miami Heat Slovenca Gorana Dragića ter Boston Celtics. Prva tekma polfinala lige NBA bo na sporedu v torek.

Nikola Jokić Denver Nuggets LA Clippers Video Šport Jokić spet neustavljiv, derbi "mesta angelov" pod vprašajem

 

Komentarjev 1
  • rifeme9696 11:24 14.september 2020.

    Vsako uro plačam več kot 90 dolarjev na daljavo z dvema otrokoma doma.Nikoli nisem mislil,da bi to imel možnost,vendar moj najbližji spremljevalec s tem pridobi več kot 18 tisoč mesecev na mesec in me je prepričala, da poskusim. netprofit10.com