Šport > Košarka
29277 ogledov

Dončićev krvnik še naprej dela kraval: "On je pi*ka!"

marcus morris Epa
Težavni krilni center Los Angeles Clippers izziva svojo usodo v floridskem mehurčku.

Na peti polfinalni tekmi zahodne konference, na kateri so Denver Nuggets premagali Los Angeles Clippers (111:105) in znižali zaostanek v seriji na 2:3, je prišlo do prerivanja med Marcusom Morrisom in Paulom Millsapom.

NBA Šport Dragić dočakal tekmeca v finalu Vzhoda

Košarkarja sta se v zaključku druge četrtine prerivala pod košem, nakar je Morris tekmeca odrinil, vmes pa so takoj posegli soigralci.  Morris je bil zaradi odrivanja kaznovan s tehnično napako, medtem ko jo je Millsap odnesel brez posledic. "On je pi*ka," je Millsapa še ozmerjal Morris.

Za košarkarja LA Clippers, ki so v prvem krogu izločili Dallas Mavericks, je bila to že tretja tehnična napaka v letošnji končnici. V primeru sedmih tovrstnih prekrškov mu grozi prepoved nastopanja in 5000 dolarjev denarne kazen.

Morris je slovenskim ljubiteljem košarke ostal o v spominu po dveh incidentih z Lukom Dončićem. Najprej je na peti tekmi uvodnega kroga končnice nalašč pohodil Dončićev poškodovani gleženj, čeprav je kasneje vztrajal, da nikoli ne bi namerno poskušal poškodovati tekmeca.

Luka Dončić Slaba novica Šport Konec upanja za Dončića?

Senco dvoma na te trditve je vrgel že na naslednji tekmi, ko je v enem od Dončićevih prodorov Slovenca grobo udaril po glavi, zaradi česar bi med njima skoraj zapele pesti.

Ob tem je treba priznati, da ga je Dončić med prodiranjem udaril s komolcem, vendar to ne upravičuje grobega odgovora, s katerim si je Morris prislužil izključitev in 35.000 dolarjev kazni.

Dončić je po izpadu dejal, da se s takšnimi igralci nima namena ukvarjati, Morris pa mu je odgovoril: "Ti kar jokaj. Clippersi naprej po šestih tekmah."

 | Avtor: Epa Epa

luka dončić Šokiran Šport "Mislil sem, da ima Dončić 28 let"
Komentarjev 4
  • Avatar Dantalessa
    Dantalessa 00:18 13.september 2020.

    Dobrodošli v najboljšem erotičnem klubu --- www.Sextis.fun

  • cowixe6057 15:47 12.september 2020.

    Vsako uro plačam več kot 90 dolarjev na daljavo z dvema otrokoma doma.Nikoli nisem mislil,da bi to imel možnost,vendar moj najbližji spremljevalec s tem pridobi več kot 18 tisoč mesecev na mesec in me je prepričala, da poskusim. netprofit10.com

  • SVOBODA 10:09 12.september 2020.

    Pp slovensko se reče napadalec na doncica..nazaj v solo ! Drugace se pa strinjam...mozakaj je gnoj