Šport > Košarka
9 ogledov

Bryant bi zamenjal vlogo z Messijem

kobe bryant EPA
Košarkarski zvezdnik Kobe Bryant je na snemanju reklame z Lionelom Messijem priznal, da bi z veseljm za teden dni zamenjal Argentinca v dresu Barcelone.

Eden najboljših košarkarjev zadnjih let Kobe Bryant ima za seboj blestečo kariero. Osvojil je pet šampionskih prstanov lige NBA, dvakrat pa je sezono končal kot najboljši strelec. Američan se lahko pohvali še z dvema zlatima olimpijskima kolajnama in številnimi drugimi nagradami. Košarkar Los Angeles Lakersov pa bi se kljub temu z veseljem preizkusil na nogometni zelenici.

Zaigral bi kar namesto Lionela Messija, ki z Bryantom snema reklamo za letalsko družbo Turkish Airlines. ''Zabavno bi bilo, če bi teden dni preživel v Barceloni, Messi pa bi igral z Lakersi,'' je povedal Bryant. Na vprašanje, kakšna bo nova reklama, je Američan odvrnil: ''Verjetno bo Messi igral nogomet, jaz pa košarko.''

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.