Šport > Nogomet
13 ogledov

Rooney: Messi je najboljši vseh časov

wayne rooney EPA
Wayne Rooney, ki se je pred kratkim ponorčeval iz Cristiana Ronalda, je Portugalcu zadal še en udarec. Za najboljšega nogometaša na svetu je proglasil Lionela Messija.

Samo nekaj dni po tem, ko je Cristiana Ronalda obtožil, da v ogledalu neprestano občuduje svoj odsev, je Wayne Rooney spet udaril. Tokrat je spregovoril o še enem zvezdniku španske nogometne lige – Lionelu Messiju. Napadalec Manchestra Uniteda je zatrdil, da po njegovem mnenju Messi ni samo najboljši nogometaš na svetu, ampak najboljši nogometaš vseh časov.

V pogovoru na socialnem omrežju Facebook so navijači Angleža vprašali, kdo je najboljši nogometaš na svetu – Messi ali Ronaldo?. ''Po mojem mnenju je Messi najboljši vseh časov. Mislim, da je način, kako igra in dosega gole, spektakularen,'' je povedal Rooney.

Messi: ''Vse gole bi zamenjal za lovorike''

Messi je priznal, da bi se z veseljem odpovedal vsem golom, ki jih je dosegel v lanski sezoni, če bi zaradi tega Barcelona osvojila več lovorik. Argentinec upa, da bo letošnja sezona podobna lanski. ''Ob zadevanju golov nikoli nisem razmišljal o osebnih rekordih. Dobro je, če zadevam, a še bolje bi bilo osvajati lovorike,'' je povedal.
Nogometaš Barcelone se je med superzvezdnike izstrelil pod vodstvom Pepa Guardiole in je še enkrat poudaril sposobnosti nekdanjega trenerja Kataloncev. ''Na ekipo je močno vplival takoj, ko je postal trener. Dve leti nismo osvojili ničesar, v slačilnici je vladala napetost, on pa je spremenil vse s svojo samozavestjo in načinom dela,'' je še povedal Messi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.