Šport > Košarka
41 ogledov

Curry bo odsoten v ključnem obdobju

stephen curry EPA
Steph Curry bo moral zaradi poškodbe počivati 14 dni.

Stephenu Curryju je v zadnji sekundi prvega polčasa na tekmi proti Houstonu spodrsnilo na mokrem parketu, pri tem pa si je prvi igralec NBA lige poškodoval koleno. Golden State je sicer tudi brez njega zanesljivo zmagal s 121:94 in povedel v zmagah s 4:1. A odlični branilec bo očitno manjkal kar nekaj časa. In to ravno v najpomembnejšem obdobju sezone.

Po magnetni resonanci je namreč postalo jasno, da ima načete ligamente v desnem kolenu, z igrišč pa bo odsoten okoli dva tedna, ko bodo znova opravili podrobnejši pregled. Ob verjetni zmagi proti Raketam Bojevnike v naslednjem krogu končnice čaka že težje delo, nasproti pa naj bi jim po prepričanju večine stali košarkarji ekipe Los Angeles Clippers. Ti so v seriji proti Portlanduvodili z 2:1, a je prišlo do izenačenja. Za nameček sta se poškodovala zvezdnika Blake Griffin in Chris Paul. slednji ima zlomljeno kost v dlani, Griffin pa ima znova težave s stegensko mišico.

Na izjemno močnem Zahodu sta v konferenčno polfinale že napredovala Oklahoma City in San Antonio.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.