Šport > Košarka
24 ogledov

Dennis Rodman po 42 letih srečal očeta

Dennis Rodman Reuters
Nekdanji kontroverzni ameriški košarkar Dennis Rodman je po 42 letih spet srečal svojega očeta, ki ga je zapustil, ko je bil star osem let. Rodmana sta se srečala v Manili, srečanje je trajalo le tri minute, po besedah Philanderja Rodmana pa je bilo zelo produktivno.

Enainsedemdesetletni Rodman starejši, oče 29 otrok s 16 različnimi ženskami, že 50 let živi na Filipinih in vodi restavracijo hitre prehrane, Dennis pa je v Manili gostoval z ekipo nekdanjih zvezdnikov severnoameriške profesionalne košarkarske lige NBA (Scottie Pippen, Horace Grant, Mitch Richmond ...).

"Že leta se neuspešno trudim navezati stik, končno mi je uspelo. Poskušal sem mu razložiti, zakaj sem ga moral zapustiti, a žal ni imel veliko časa. Dal sem mu svojo telefonsko številko in obljubil je, da me bo poklical. Mislim, da je to najin nov začetek, verjamem, da bo pozabil na vse zamere," je dejal Rodman starejši, ki ga je med tekmo sin po mikrofonu tudi pozdravil. Novinarjem je po koncu ekshibicije dejal, da človeka, ki ga je spravil na svet, ne more sovražiti.

Komentarjev 1
  • ac-dc 18:13 23.marec 2014.

    Križanec med papigo in telebajskom