Šport > Košarka
92026 ogledov

Dončić doživel šok v ljubljanskem trgovskem centru

Luka Dončić youtube
Najboljši slovenski košarkar je v Ljubljani doživel neprijeten pripetljaj.

Slovenski košarkarski zvezdnik Luka Dončić je še vedno v Ljubljani, kjer nestrpno pričakuje odločitev njegovega moštva glede odprtja American Airlines Centra, kje bi se prvič po izbruhu pandemije koronavirusa spet zbrali košarkarji Dallasa.

Luka Dončić zasebno letalo Fotodokaz Šport Poglejte, kaj Dončić počne v Sloveniji

Medtem ko nekatera moštva v teh dneh že trenirajo po prilagojenem programu, so Teksačani še vedno na "čakanju", kar pa ne pomeni, da sedijo križem rok, saj se na nadaljevanje sezone pripravljajo individualno ali v skupinah, kot na primer Dončić, ki je imel doma priložnost trenirati z nekaterimi reprezentančnimi kolegi.

luka dončić Edini izpostavljen Šport Američani nad Dončića, ker ni upošteval navodil

Slovenskemu asu se je v teh dneh pripetila tudi manjša nezgoda, in sicer je v enem od ljubljanskih trgovskih centrov izgubil svojo denarnico. Po poročanju Nedeljskih novic je denarnico našla poštena najditeljica, ki jo je vrnila lastniku in ga s tem odrešila preklica bančnih kartic in mučnega procesa ponovne izdelave izgubljenih dokumentov.

luka dončić Soigralec Šport Španski zvezdnik: Pri Dončiću smo to vsi vedeli, a ...

Podrobnosti dogodka sicer niso znane, prav tako se ne ve, ali se ji je Dončić za poštenje zahvalil z denarno nagrado. Glede na to, kakšen človek je Luka, smo prepričani, da trgovskega centra ni zapustila praznih rok.

Luka Dončić Burna debata Šport "Luka je Porzingisa spremenil v drugo violino"
 

Komentarjev 4
  • TistoPravo 12:41 29.maj 2020.

    Bravo..,vsakemu se je to prvo že zgodilo, slednje pa redko..,bravo punca, Luka si zasluži to

  • General8 14:37 23.maj 2020.

    Hocem povedat, da ko gre za prezivetje ni vec junakov, prezivijo sam najboljsi, pa ne v sportu in ekonomiji, samo po genskem zapisu in znajdljivevstu v casu jebe. Ziveli slovenski kmetje.

  • General8 14:30 23.maj 2020.

    Ja dober je, zasluzi prevec, ne samo on vsi sportniki, res da trenirajo na hard, treningi in tekme so psiholoska jeba. Ampak ja si unicijo do 35 leta vse imajo tezave celo zivljenje, ampak da nekdo zasluzi milijon evrov za ...prikaži več vsakodnevni trening je absurd. Zakaj jst na urgenci v zivljenju ne morem zasluzit milijon eur. A ti modeli, ko pridejo k meni sem pa jst car za 2000 eur z vsemi dodatki. Pa se to plavalci garaci nimajo folka razen na velikih tekmovanjih, revezi, za tenis, nogomet pa je.