Šport > Košarka
781 ogledov

Dončić je lahko zadovoljen odšel na počitek

Anthony Randolph
V Španiji sta se veselila dva slovenska reprezentanta.

Košarkarji Real Madrida so v finalu španskega prvenstva premagali Barcelono s 3:1 v zmagah in petintridesetič postali državni prvaki. Finalno serijo je napeto spremljal tudi Luka Dončić, ki je pred letom dni klub iz španske prestolnice popeljal do lovorike, nato pa hitro odpotoval čez lužo na nabor lige NBA. "Šampioni," je tokrat lahko pred spancem na twitterju zapisal košarkar Dallasa.

Slovenska reprezentanta v dresu Real Madrida sta imela povsem nasprotni vlogi. Medtem ko je bil Anthony Randolph z desetimi točkami in šestimi skoki eden ključnih mož zasedbe Pabla Lasa, Klemen Prepelič v finalni seriji sploh ni bil v postavi.

Podobno stransko vlogo je imel tudi Jaka Blažič pri Barceloni, ki je enaindvajsetič končala ligo ACB na drugem mestu. Jeseničan je vse štiri tekme spremljal s klopi.

Zadnjo tekmo v Barceloni, na kateri so domači izgubili skok kar s 30:46, je Real Madrid dobil s 74:68. Zanj je to četrti naslov v zadnjih petih letih.

Komentarjev 1
  • Avatar Elizabeth_Heinicke
    Elizabeth_Heinicke 10:58 22.junij 2019.

    Google trenutno plačuje od 17.000 do 22.000 dolarjev za delo na spletu od doma. K tej dejavnosti sem se pridružil pred 2 meseci in v prvem mesecu te dejavnosti sem zaslužil 20544 $. Lahko rečem, da se je moje življenje ...prikaži več popolnoma izboljšalo! Preveri, kaj delam. obisk ...... ⇛⇛⇛⇛⇛⇛⇛ www.WebJob98.Com