Šport > Košarka
8762 ogledov

Dončić je velikana "poslal po burek", nato pa doživel šok

luka dončić Print Screen
Francoski center je ob pokrivanju Luke Dončića komaj obdržal ravnotežje, a je nato s pridom izkoristil svoje centimetre.

Luka Dončić je z lepo finto v napadu že preigral 213 centimetrov visokega velikana Utah Jazz Rudyja Goberta, a mu je 28-letni center vseeno uspel prekrižati načrte.

Slovenec je pod obročem uprizoril t.i. 'pump fake' ter tako Rudyja "poslal po burek", a je zvezdnik Jazz obdržal dovolj ravnotežja, da je s pomočjo dolgih rok Dončiću podelil blokado.

Luka Dončić NBA Šport Katastrofa za Dallas že v prvi četrtini

Utah Jazz so trenutno najbolj vroča ekipa v NBA ligi. Z 11. zaporedno zmago so se košarkarji iz Salt Lake Cityja povzpeli na prvo mesto zahodne konference.

Povsem drugačno je trenutno razpoloženje v Dallasu, kjer je se ekipa s štirimi zaporednimi porazi znašla v slepi ulici. 

Pacient 0

Gobert je v lanski sezoni poskrbel za odmeven incident, ko se je med druženjem z novinarji norčeval iz koronavirusa. Na tiskovni konferenci se je namerno dotaknil vseh mikrofonov in snemalnikov, a se mu je nepremišljenost kmalu maščevala, saj je bil le nekaj dni kasneje pozitiven na testu.

Luka Dončić Rick Carlisle Rockets Mavs Vse se podira Šport Dončić potonil še globlje: "Tako se še nisem počutil"

"Želim se zahvaliti vsem za skrb in podporo. Marsikaj mi je rojilo po glavi, ko sem izvedel za diagnozo. Predvsem strah, sramota in tesnoba. Najprej bi se rad opravičil vsem, ker sem druge ljudi spravil v nevarnost. Takrat nisem vedel, da sem okušen. Bil sem brezobrazen in za to ni pravega opravičila," je takrat sporočil francoski košarkar.

Komentarjev 2
  • marialorca 15:53 30.januar 2021.

    Če ga je Luka poslal po burek, je pošteno napisati, da je za "zahvalo" dobil BANANO. Sicer pa me zanima, od kdaj je v slovenščini fraza "ga je poslal po burek". Nam so starejši podarjali frazo "o potem pa te ...prikaži več lahko pošljem po cigarete". Verjetno so maščobe burekov enako nevarne zdravju kot cigaretni nikotin.

  • Janez_53 11:36 30.januar 2021.

    Avtor J.Ž., ste mogoče že slišali, da Slovenci namesto besede "brezobrazen" uporabljamo besedo "nesramen"?