Šport > Košarka
4472 ogledov

Dončić potonil še globlje: "Tako se še nisem počutil"

Luka Dončić Rick Carlisle Rockets Mavs Profimedia
Košarkarji Dallas Mavercicks so se znašli v slepi ulici.

Ekipa Luke Dončića je morala še drugič v treh dneh priznati premoč Utah Jazz (120:101), kar je bil že četrti poraz Dallasa v nizu.

Luka Dončić NBA Šport Katastrofa za Dallas že v prvi četrtini

Potem ko so bili telički v uvodu v sezono trdno zasidrani med najboljšo osmerico na zahodu, pa so po sinočnjem porazu nazadovali že na 13. mesto. Slabši izkupiček imata v njihovi konferenci samo moštvi New Orleans Pelicans in Minnesota Timberwovles.

Pred tednom dni je izkupiček Dallasa znašal solidnih 8-7, po drugi temi z Jazz pa že skromnih 8-11. Niz štirih zaporednih porazov je trenutno drugi najdaljši v ligi, slabše se godi samo še moštvu Gorana Dragića Miami Heat, ki je izgubilo zanjih pet tekem.

nikola jokić NBA Šport Čančarjeva statistika je ostala prazna

Dončić je tokrat na parketu preživel 32 minut, v tem času pa vpisal 25 točk, šest skokov, sedem podaj in ukradeno žogo ob 47-odstotnem metu iz igre (8/17) in 33-odstotnem metu za tri (2/6). Zadel je sedem od desetih prostih metov (70%), po tekmi pa ni skrival razočaranja nad nezavidljivim položajem, v katerem se je znašla njegova ekipa.

"Grozno!" je igro Dallasa v eni besedi povzel 21-letnik. "Nimam kaj dodati. Še nikoli se nisem tako počutil. Nekaj moramo ukreniti. Tole res ne izgleda dobro. Morali bomo zaigrati bolje. Treba se bo pogovoriti in pokazati več. Trenutno izgleda, kot da nam sploh ni mar. Preprosto moramo vložiti več energije in več truda. Umreti za vsako žogo. Marsikaj se da izboljšati. Prepričan sem, da bomo to tudi naredili," je dodal.

Za konec je nekaj besed namenil še fizičnemu počutju. "Težko je, a se vedno veselim nove tekme. Prejmem veliko udarcev, a pomembno je, da pravočasno okrevam in še naprej uživam v igri."

dončić dragić All-Star Šport Lahko glasujeta za Dončića in Dragića, čeprav tekma še visi
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.