Šport > Košarka
4716 ogledov

Dončić še naprej odločno proti, zahteva pošten odnos

luka dončić Epa
Slovenski košarkar ni spremenil stališča.

Luka Dončić je že pred časom povedal, da nastanka in izdaje biografije avtorjev Vladimirja Stankovića in Igorja Đurovića ne podpira, a je pisca želje mladega košarkarskega zvezdnika nista upoštevala. Dončić meni, da je za biografijo premlad, v začetku januarja pa jo je prejel v Dallasu.

luka dončić Izvedel po tekmi Šport Dončić poklapan in ves iz sebe: "Ne vem, kaj reči. To je noro."

Dončić je biografijo v celoti prebral in preučil. Potem ko se je seznanil še s samo vsebino, je v svojo odločitev še bolj prepričan.

Kot je že v enem od intervjujev omenil Đurović, Luko le bežno pozna, to pa se odraža tudi pri sami vsebini knjige, pri kateri gre v večini zgolj za povzemanje že napisanih člankov in Lukove statistike, verjame Dončić.

luka dončić Takšen je pač posel Šport Dončić ostal sam praktično čez noč

"Biografijo sem prebral. Cenim trud in čas, ki sta ga v knjigo vložila gospod Đurović in gospod Stanković, vendar moje stališče do nje ostaja enako. Kar nekaj podatkov v knjigi ne drži in če se bom kdaj v prihodnosti odločil imeti svojo biografijo, bi si želel, da tisti, ki jo bodo prebirali, dobijo verodostojne podatke, tudi o pomembnih trenutkih v moji karieri, ki bodo zapisani tako, kot so se v resnici zgodili. Ne gre pa samo za vsebino. Gre za nek pošten odnos do mene," je za svojo spletno stran povedal Dončić.

Luka Dončić Še nikomur uspelo Šport Kje si Michael Jordan? Luka Dončić podrl velikanski rekord v NBA!
Komentarjev 1
  • Spark 08:30 08.februar 2019.

    [ … Luka Dončić je že pred časom povedal, da nastanka in izdaje biografije avtorjev Vladimirja Stankovića in Igorja Đurovića ne podpira, … ] V svojem satiričnem nagovoru na proslavi na predvečer kulturnega praznika je Vinko Möderndorfer med ostalim poudaril ...prikaži več tudi novinarsko mrhovinarstvo. In to počneta ta dva modela, ki ne spoštujeta odločno nasprotovanje Dončiča. V Butalah očitno ne razumejo PREPOVEDI. Mogoče pa ju bo spametovala miljonska tožba.