Šport > Košarka
10319 ogledov

Dončić s to potezo razdvojil navijače Dallasa

luka dončić Profimedia
Košarkarska ekipa Dallas Mavericks se intenzivno pripravlja na novo sezono lige NBA..

Luka Dončić je očitno nabrušen pred prihajajočo sezono severnoameriške košarkarske lige, v kateri se bodo Dallas Mavericks pod vodstvom novega trenerja Jasona Kidda in s kopico novih obrazov poskušali približati preteklim uspehom iz ere Dirka Nowitzkega, danes člana strokovnega štaba ekipe.

Telički v zadnjih nekaj dneh pilijo formo na treningih, številni posnetki iz dvorane pa nakazujejo, da je tekmovalni duh na zelo visokem nivoju, še posebej pri Dončiću, ki se celo med treningom pritožuje nad sodniškimi odločitvami.

Luka Dončić in Kristaps Porzingis "Sem kavč ekspert" Šport Porzingis o tem, kako komunicira z Dončićem

luka dončić | Avtor:
Slovenski košarkar je v eni izmed akcij menil, da je bila pri poskusu polaganja nad njim storjena osebna napaka, zato se je namesto vračanja v obrambo raje pritoževal pri delivcu pravice.

"Celo na treningu se Luka prepira s sodniki," je posnetek pospremil eden izmed navijačev Dallasa. 

"Zelo mi je všeč, da je tako tekmovalen. Ljudje mu očitajo nezrelost in čeprav to ni povsem brez osnove, je po drugi strani to odraz zagnanosti in strasti, ki sta nujno potrebni, če želiš postati legenda," je dodal drugi.

"Luka se ne vrača v obrambo, ampak se raje pritožuje sodniku," je dodal tretji. "Sodniki delajo napake. Naučiti se mora, da v takšnih trenutkih pač nadaljuje z igro," pa je zapisal četrti.

Posnetek se zaključi z Dončićevo značilno trojko, potem ko ga je po bloku prevzel Moses Brown, 218 centimetrov visoki center, ki v dvoboju ena na ena ni imel nobenih možnosti. Medtem ko je globoko znotraj črte za tri točke poskušal preprečiti prodor pod obroč, je Dončić stopil korak nazaj in rutinirano zadel za tri.

goran dragić Ni milosti Šport Butler zagrozil: "Povem vam, kaj bom storil Dragiću"

Komentarjev 1
  • Avatar Boris Hribljan
    boris199 08:21 03.oktober 2021.

    Samo da ne bo postal košarkaški Neymar! Da ne bo navadna jokica!