Šport > Košarka
30184 ogledov

Butler zagrozil: "Povem vam, kaj bom storil Dragiću"

goran dragić Profimedia
Nekdanji soigralec pri Miami Heat želi na parketu uničiti Gorana Dragića.

Floridska vročica bo v prihajajočo sezono lige NBA prvič po šestih lestih vstopila brez Gorana Dragića. Zlati slovenski kapetan je poleti okrepil Toronto Raptors, kamor ga je Miami poslal v menjavi za Kyla Lowryja.

Govorilo se je celo, da bi Dragić lahko postal član Dallas Mavericks, kjer bi ponovno združil moči z Lukom Dončićem in Igorjem Kokoškovim, a so ponudbe Teksačanov v Torontu naletele na gluha ušesa.

Dragić bo tako v prihodnji sezoni branil barve Raptorjev, kar seveda pomeni, da se bo na parketu pomeril tudi z nekdanjimi soigralci. Najbolj zanimiv bo vsekakor obračun z dobrim prijateljem Jimmyjem Butlerjem, ki Slovencu napoveduje bolečo izkušnjo. 

 | Avtor: Print Screen Print Screen
V najnovejšem intervjuju je ameriški zvezdnik vročice znova napovedal, da se Dragiću na tekmi z Miamijem ne piše nič dobrega. Dragić in Butler sta sicer zelo dobra prijatelja, zato je potrebno "grožnje" krilnega košarkarja jemati z rezervo.

"Favliral ga bom na vso moč. Ne bom zabil. Nešportna osebna napaka (flagrant 1), tako da me ne bodo mogli izključiti. Prav gotovo, flagrant 1," je napovedal Butler.

"Pa se ne boš potem počutil grozno?" ga je vprašal novinar. "Ne, on je moj prijatelj. Potem mu bom poslal sporočilo 'saj sem ti rekel, da te bom dobil'. To sem mu že napovedal," je odvrnil Butler.

 | Avtor: Print Screen Print Screen

Butler se je v letih tesnega prijateljevanja z Dragićem navduševal nad slovensko kulturo in se celo učil slovenskega jezika. Jasno je, da je z odhodom veterana tudi v njegovem srcu zazevala praznina.

"Pogrešal bom njegov očarljiv glasek in ljubke norčije. A bolj kot vse drugo... iskreno rad ga imam, tudi izven košarkarskih igrišč. Veliko sem se naučil od njega. Kako postati dober oče, pravi profesionalec, iskreno dober človek. To je Goran," je dodal 32-letni košarkar Miamija.

dragić butler Na nož Šport Butler zagrozil, kaj bo storil Dragiću, ko se srečata na parketu
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice