Šport > Kolesarstvo
3013 ogledov

Novinarka na ulici ustavila NBA zvezdnika: Ali obiskujete tekme?

Jordan Clarkson Profimedia
NBA košarkarja niso prepoznali.

Kmalu se bo začela nova sezona lige NBA, utrip navijačev pa so pred trenig kampom in prvimi pripravljalnmi tekmami očitno preverjali tudi v Salt Lake Cityju, kjer domuje ekipa Utah Jazz. Pri tem je prišlo do zanimivega pogovora.

Novinarka je tako na ulici ustavila moškega in ga prosila, če se lahko predstavi. Ta je odgovoril z Jordan Clarkson in črkoval svoje ime in priimek. Gre za košarkarja, ki je v minuli sezoni prav s predstavami pri Utahu osvojil nagrado za najboljšega šestega moža v ligi. V povprečju je na tekmo zbral 18.4 točke, 4.0 skoka in 2.5 podaje.

A tudi njegovo ime reporterki ni veliko povedalo, sledilo je namreč vprašanje, če se je v preteklosti udeležil tekem moštva Utah Jazz."Velikokrat," je povsem mirno odgovoril košarkar, ki je bil izbran na naboru leta 2014, v svoji prvi NBA sezoni pa je bil kot član LA Lakers uvrščen v najboljšo peterko novincev. Kasneje je zaigral še za Cleveland in Utah.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice