Šport > Košarka
88618 ogledov

Dončića zasačili pri ... In ni bil sam!

Dončić v supermarketu Reševalni pas/Twitter
Te dni je po družbenih omrežjih zaokrožila slika Luke Dončića ...

Eden od (domnevno) obiskovalcev ene od ameriških trgovskih verig je bil sila presenečen, ko je pred seboj opazil trenutno enega najbolj vročih košarkarjev lige NBA – slovenskega košarkarskega virtuoza Luko Dončića. Tega je uspel tudi fotografirati, in sicer ravno, ko je 23-letni Ljubljančan strmel v precej kilogramov mesa. Kaj točno je Luka izbral, ni jasno, najverjetneje pa je upošteval tudi želje svoje izbranke Anamarie Goltes, ki mu je v nakupovalnem centru delala družbo.

Dončić je sicer novo sezono lige NBA začel naravnost odlično. Šele prvi po Michaelu Jordanu in letu 1986 je na uvodnih šestih tekmah uspel tekmecem nasuti vselej več kot 30 točk. Tudi sicer je s povprečjem 36,7 točke na tekmo z naskokom na vrhu najboljših strelcev lige, pri podajah je na petem mestu (8,7 podaje na tekmo), pri skokih pa si deli 19. mesto (9,5 skoka na tekmo). 

Luka Dončić Še boljši? Šport Kdo bi si mislil? Lukove številke na prvih šestih tekmah so nore, toda ... Trae Young Luka Dončić Tarča posmeha Šport Dončićev rival na tapeti po nenavadnem trojnem dvojčku Steve Nash Odpuščen Šport Dragićev mentor ostal brez službe, zaslužen tudi Dončić Luka Dončić Udaril nazaj Šport Strokovnjak se ne strinja z ostalimi: "Ne da se sploh razpravljati. Luka je..."

Komentarjev 5
  • Pepe007 08:26 03.november 2022.

    Očitno ni vegi. In očitno nekaj kuha sam ali punca, da je sploh to gledal. V ZDA je to že bolj redkost. Dober tek, Luka.

  • Avatar luckyss
    luckyss 02:22 03.november 2022.

    Vedno več blesavih člankov imate, morda bo treba zamenjati odgovornega urednika..Sedaj ni čas za rumeni tisk in mainstream bedarije. Sedaj je čas za resnico, če hočete postati prvi na sceni...Ampak nimate jajc ker ste vsi po vrsti ovce..

  • Avatar Jaka Steiner
    jaka4 20:24 02.november 2022.

    Čudila sta se nenormalno visokim cenam v trgovini. Da, da so ju šklocnili ravno pred oddelkom z mesom, je pa zgolj naključje.