Šport > Košarka
15 ogledov

Dragić: Kolikor prej tekme, toliko bolje

Zbor slovenske košarkarske reprezentance. Saša Despot
Branilec moštva Houston Rockets in slovenske košarkarske reprezentance Goran Dragić se veseli skorajšnjih tekem konec tedna s Poljsko in Makedonijo. Ali bo vendarle zaigral v Evropi, še ni jasno.

"Kolikor prej bomo začeli s tekmami, toliko prej bomo lahko začeli popravljati napake na igrišču. Več tekem, bolje za nas. Urnik priprav je letos zelo dobro sestavljen,“ je vodstvo slovenske košarkarske reprezentance pohvalil branilec Houstona Goran Dragić, ki je imel po prvem tednu priprav razumljivo nekaj bolečin v mišicah, a nič pretiranega. "Drugi teden bo pa sledilo predvsem uigravanje, delo z žogo,“ se ptujskega dela priprav veseli starejši Dragić, za katerega bo to kljub le 25 letom že peto veliko tekmovanje s slovensko izbrano vrsto.

Negotovost glede dogajanja onkraj Atlantika v ligi NBA je porajala številna ugibanja glede službovanja tamkajšnjih košarkarjev. Ljubljančan je večkrat omenil, da bi ga ob morebitnem lockoutu (prekinitvi vseh dejavnosti v ligi, op. a.) zanimalo igranje doma – tako morebitna vrnitev vrnitev v Olimpijo kot združitev moči z bratom Zoranom pri Krki. Je že kaj novega v zvezi z njegovim klubom? "Ne, počasi. S tem se ne bom obremenjeval. Morda v NBA vendarle pridejo do dogovora. Bomo videli,“ je umiril konje Goran Dragić.

Komentarjev 1
  • KOŠARKAmanija 09:43 21.julij 2011.

    Ker tudi ti obožuješ košarko, KLIKNI: www.facebook.com/KosarkaManija! Nate čaka LED TV Gorenje in 5x 7 dni navijanja v Litvi... ;)