Šport > Košarka
17 ogledov

Dragić vključen v propadlo menjavo leta

Chris Paul (levo) je dosegel sedem točk manj od Kobe Braynta. Žurnal24 main
Liga NBA, kot lastnik kluba New Orleans Hornets, ne želi opraviti zamenjave leta, kot so jo poimenovali ameriški mediji, in branilca Chrisa Paula poslati v LA Lakers kot menjavo za Pauja Gasola in Lamarja Odoma.

Trije klubi, LA Lakers, New Orleans Hornest in Houston Rockets, naj bi imeli že vse dogovorjeno za menjave, v katere je bil vključen tudi Goran Dragić, a je po pisanju spletne strani ESPN komisar lige NBA David Stern to preprečil, ker naj bi bila menjava v prid Jezernikom.

Eden glavnih zvezdnikov lige NBA Chris Paul, ki je lani v dresu Sršenov v povprečju na tekmo dosegal 15,8 točke in 9,8 podaje, je velika želja Jezernikov, ki so se bili pripravljeni odreči Špancu Pauju Gasolu in Lamarju Odomu. V menjavo je bila vključena še tretja ekipa, Houston Rockets, ki si je zaželela prav Odoma in Gasola, v New Orleans pa bi v zameno poslali Kevina Martina, Luisa Scolaja in Gorana Dragića, prepustili pa naj bi jim tudi prvi izbor na naboru leta 2012.

Vodstvo lige NBA in igralci so potrdili novo 10-letno kolektivno pogodbo, skrajšana sezona, ki bo namesto 88 tekem rednega dela vključevala zgolj 66 tekem, pa se bo s prvimi tekmami začela na božični dan.

Komentarjev 1
  • fowler 09:41 09.december 2011.

    hornest, rockest.... dobr, da niso še lakerst...