Šport > Košarka
45 ogledov

Dragons se vračajo v Stožice

Green Dragons navijači Union Olimpija Galatasaray Boštjan Tacol
"V klubu je po prihodu Slobodana Subotiča zavel nov veter, strokovnjak, ki je deloval v Grčiji, pa ve, kaj lahko (in morajo) klubu prinesti navijači," sporoča navijaška skupina Green Dragons in obenem Unionu Olimpiji obljublja bodrenje velikih razsežnosti.

"Spet je čas za košarko in obisk dvorane v Stožicah! V zadnjem času res nismo bili redni udeleženci tega športa, vendar bo v prihodnje drugače, saj se klub spet začenja do svojih navijačev obnašati tako, kot se spodobi. V klubu je po prihodu Slobodana Subotića zavel nov veter, strokovnjak, ki je deloval v Grčiji, pa ve, kaj lahko (in morajo) klubu prinesti navijači," so zapisali Green Dragons na svoji spletni strani. Po lanski z uvrstitvijo v Top 16 Evrolige in na zaključni turnir lige ABA oplemeniteni sezoni jih letos ni bilo pogosto slišati s tribun, kar so tudi sami priznali.

Od zdaj bo očitno drugače in množič(nejš)i prihod napovedujejo že v četrtek na četrto finalno tekmo lige Telemach, ki bi utegnila biti tudi zadnja v sezoni. Če si seveda ista ekipa zagotovi zmago danes v Novem mestu in tudi tedaj: "Igralci nas potrebujejo že v četrtek na finalni tekmi DP proti Krki. Dolenjci so znani po številnem obisku Ljubljane na takih dogodkih, zato je še toliko bolj pomembno, da se zberemo v lepem številu in pokažemo, v katero mesto so prišli! Z lepo gesto se je izkazal tudi klub in nas javno pozval na prisotnost na tem finalu, saj klub v teh težkih finančnih časih res potrebuje podporo s tribun, da po dveh letih spet vrne naslov državnega prvaka v prestolnico. Poleg tega pa so nam tudi omogočili brezplačen vstop na tribuno. Vsi skupaj upamo, da je to začetek vzpostavljanja dolgotrajnih dobrih odnosov, vse kar lahko v tem trenutku naredimo, pa je, da se v četrtek prikažemo v Stožicah v čim večjem številu in pomagamo klubu do nove zvezdice."

Komentarjev 2
  • Nejc Roškar 16:00 22.maj 2012.

    http://www.powerplaymanager.com/r773870Ce koga zanima super igra manager, kjer lahko izberes hokej ali nogomet in se pomeris z ljudmi iz celega sveta.V bodoce pa prihaja se rokomet,kosarka, tenis, F1, in se mnogo sportov.

  • MK 12:42 22.maj 2012.

    kaj je pusiji ste zavohal zastonj pir