Šport > Nogomet
154 ogledov

Komič: "Brez kalkulacij boljši"

olimpija trening bohemians 2011 Boštjan Tacol
Dolgoletni vodja navijaške skupine Green Dragons Danijel Komič je optimist pred povratno tekmo zmajev z Bohemiansom.

Torej, Olimpija brez težav prek Bohemiansa? "To si vsi želimo. Na prvi tekmi smo pokazali, da smo boljši, zdaj je treba pokazati še, da smo zrelejši in bolj izkušeni. Igralci in strokovni štab so že povedali, s kakšno mentaliteto gredo v dvoboj – brez kalkulacij – in navijači lahko takšnemu načinu le zaploskamo. Brez preračunljivosti moramo pokazati, da smo boljši," razmišlja Danijel Komič.

Kakšno spodbudo bo imela Olimpija s tribun? Na spletnih omrežjih je bilo zaznati kar nekaj povpraševanja po vstopnicah. "Organizirano prek naše skupine ni bilo veliko ljudi, pravzaprav nobenega, ali so šli v lastni režiji, pa bomo videli. Mislim, da bo Olimpija nekaj podpore v Dublinu le imela, o kakšnih velikih številkah pa ne moremo govoriti zaradi razdalje in dopustov. Predvidoma pa se obeta veliko večje gostovanje na Dunaju pri Austrii, morda tudi z zelenim vlakom, a počakajmo na to."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.