Šport > Košarka
32 ogledov

Goran Dragić poziral za invalidski voziček

goran dragić
1/3
propiar.com
Slovenski košarkarski reprezentant in organizator igre moštva Houston Rockets se je izkazal s plemenito potezo.

Odlični slovenski košarkar Goran Dragić se pridružuje športnim kolegom, ki so že izdali koledar za leto 2012. S fotografijami, ki jih je posnel Samo Vidic, je Goran želel prikazati svojo ljubezen do košarke in košarkarske žoge, ki ga spremlja na vsakem koraku. Da pa Ljubljančan ni eden izmed tistih, ki si od prodaje obetajo zaslužek, priča njegova humanitarna gesta. Izkupiček od prodaje bo namreč namenil za nakup invalidskega vozička za igranje košarke ter tako priskočil na pomoč kolegom športnikom invalidom.

"Ljudje vse prevečkrat spregledamo dosežke športnikov invalidov, ki jih sam spoštujem iz dna srca. Prav zato bi rad opozoril na njihove izjemne rezultate, ki bi bili lahko z našo finančno podporo še boljši," je svojo podporo športnikom invalidom izrazil Goran. Vsi, ki bi želeli priti do svojega izvoda koledarja, lahko to storijo preko obrazca na spletni strani www.sportelement.si.

Dragić v teh dneh igra pripravljalne tekme pred začetkom NBA sezone. Pri porazu svojega Houstona s 95:97 v San Antoniu je v slabih 16 minutah dosegel šest točk, pod košem pobral eno žogo, na igrišču pa dve izgubil. Minnesota je Milwaukee premagala s 85:84, Beno Udrih je za poražence v dobrih 19 minutah v svojo statistiko vpisal štiri točke, en skok, pet asistenc in ukradeno žogo, poroča STA.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.