Šport > Košarka
112235 ogledov

Je to razlog za Dončićeve težave? Ta razlaga ne pušča dvoma!

Luka Dončić Profimedia
Po spletu se širijo dezinformacije o razlogih za osebno krizo slovenskega košarkarja Luke Dončića.

Košarkarski superzvezdnik Luka Dončić je po nedavnem porazu s Charlotte Hornets (117:109) presenetil z razkritjem, da ima težave z zasebnem življenju, o čemer pa podrobneje ni želel govoriti.

Povedal je le, da dogajanje izven igrišča negativno vpliva na njegovo počutje. "Včasih nimam občutka, da sem to jaz. Preprosto sem samo tam. Včasih sem se zelo zabaval, bil sem nasmejan na igrišču, vendar je zadnje čase to frustrirajoče iz več razlogov, ne samo zaradi košarke," je povedal 24-letnik.

Dončićevo razkritje je močno odmevalo v vseh košarkarsko obarvanih medijih, pojavila pa so se celo namigovanja, da je izvor njegovega nezadovoljstva v resnici Kyrie Irving.

Prihod ameriškega zvezdnika Dallasu ni prinesel rezultatskega učinka, po sedmih porazih na zadnjih devetih tekmah pa se moštvu, ki se je pred manj kot letom dni potegovalo za preboj v NBA finale, vse bolj odmika letošnja končnica.

Luka Dončić Kriza vse globlja Šport Dončić z noro tekmo, je to že konec sezone za Mavse?

Vzporednice med Dončićevim počutjem in nezmožnostjo ekipe, da bi zmagovala z Irvingom, so bolj v šali kot zares prvi potegnili pri Barstool Sportsu, kjer so namignili, da je Irvingu v samo mesecu dni uspelo zbrisati nasmešek z Lukovega obraza.

Govorico so v zgodbo spremenili pri TMZ-ju, kjer so se razpisali o tem, kako se v ozadju Dončićeve slabe volje v resnici skriva mizeren izkupiček, s katerim se lahko košarkarji Dallasa "pohvalijo" od prihoda Irvinga.

 | Avtor: Print Screen Print Screen

Takšna in drugačna namigovanja so načela potrpljenje dobro obveščenega novinarja Tima MacMahona, ki se je odločil, da bo javnosti nalil čistega vina.

"Rezultati Dallasa od prihoda Irvinga so vsekakor razočaranje, toda sam sem doslej slišal izključno pohvale na račun njegove profesionalnosti in vloge, ki jo je v tako kratkem času prevzel v slačilnici. Kriviti Irvinga za Dončićeve frustracije je nepravično in netočno," je sporočil MacMahon.

Dallas je v nedeljo zvečer po slovenskem času še drugič zapored izgubil proti sršenom iz Severne Karoline. Dončić je vpisal 40 točk, prejel pa je tudi 16. tehnično napako v sezoni, zaradi katere bo odsedel tekmo z Indiano Pacers.

Komentarjev 1
  • Avatar Anion6anion
    Anion6anion 09:07 27.marec 2023.

    Ja hudio je če ugotoviš da partnerka vara,in da mama leta od enega do drugega kot kaka najstnica.