Šport > Košarka
3067 ogledov

"Jordan je zavrnil 100 milijonov za dve uri dela"

Michael Jordan EPA
Nekdanji zastopnik Michaela Jordana razkril eno izmed zgodbic.

Michael Jordan se je upokojil pred skoraj dvema desetletjema, a je bil v tem času vseskozi zanimiv za razne oglaševalce. Nekateri so mu celo ponujali neverjetne vsote, a je bil za mnoge najboljši košarkar vseh časov pri ponujenih projektih marsikdaj zelo izbirčen.

"Pred tremi leti sem mu prinesel pogodbo, ki je bila vredna 100 milijonov dolarjev. Vse, kar bi moral narediti, poleg tega, da bi projektu posodil svoje ime in ga malce pohvalil, je bilo to, da bi se moral za dve uri udeležiti dogodka na katerem bi vso zadevo predstavili. Vso reč je zavrnil," je dejal njegov nekdanji agent David Falk.

"Bog ga blagoslovi. V svojem življenju je bil zelo uspešen, to mu daje priložnost, da počne, kar si pač prekleto zaželi. Ne počne tistega, kar mu pač ni všeč. Resnično ga občudujem zaradi tega. Je zelo, zelo izbirčen pri zadevah v katere je vpleten," je še dodal Falk, podrobnosti o ponujeni pogodbi pa ni želel razkriti. 

Michael Jordan Dvoboj Šport Slovenska legenda o tekmi z Jordanom: Ni pokazal nič posebnega

Nekdanji superzvezdnik se sicer v zadnjem času znova precej pojavlja v medijih, razlog je navdušenje nad dokumentarno serijo o njegovem zadnjem pohodu na šampionski prstan lige NBA. Skupno jih je z Biki iz Chicaga osvojil šest.

Komentarjev 1
  • sonyrio 14:54 01.maj 2020.

    Sicer ne vemo podrobnosti ponudbe, ampak če mu je že odveč denar bi lahko vseeno sprejel in denar pač namenil dobrodelnosti. Sej vem, da on tut kdaj da za dobrodelnost ampak, da se ti nekaj kar tako ne da, kljub ...prikaži več malo dela je pa pač mal mimo.

Sorodne novice